Hoe kan ik LEGO huren?

Een set huren

Om een LEGO® set te kunnen huren, plaats je maximaal één set in het huurmandje. Onze sets worden per 2 weken verhuurd. Er zal automatisch ook borg worden toegevoegd in het huurmandje.
De huurprijs en de borg dienen vóór of bij afhalen betaald te worden. De borg wordt binnen 14 dagen na het inleveren van de set terugbetaald.
Heb je geen zin in een bedrag aan borg te betalen, neem dan een Steentjesloods Lidmaatschap. Je betaalt dan geen borg en krijgt vanaf de tweede keer een korting op de huurprijs. Nadat je de bestelling hebt afgerond, zullen we contact op nemen om een afspraak te maken om de LEGO® set af te komen geven of wanneer u hem kunt komen ophalen.
Ben je nog niet klaar met bouwen, dan kun je eenvoudig verlengen per week. Net zo vaak als je zelf wilt.

 

Bouwen en afbreken

Je ontvangt je LEGO® set in een box met alle bouwstenen gesorteerd in zakjes. Wij leveren geen papieren bouwinstructies bij de LEGO® sets. De bouwinstructies zijn hier te downloaden (laptop of tablet). Of je downloadt de Lego instructie app (Apple Appstore of Google Playstore) en zoek dan naar de set via titel of setnummer.

Is de huurperiode voorbij? Breek je bouwwerk dan weer af. Zorg ervoor dat de LEGO® set dan weer in de staat is waarin je het hebt ontvangen; Dat wil zeggen compleet, zonder beschadiging, schoon, netjes uit elkaar gehaald en gesorteerd in de zakjes. De stickers zijn al geplakt en deze dus niet verwijderen, Laat glazen in ramen en deuren zitten. Het is ook niet toegestaan om minifiguren, wielen met banden, wielen van fietsen, draaischijven en touw-touwhaak, rubsbanen, kettingen etc. uit elkaar te halen. Daarna halen we de set weer op of kom je deze terugbrengen in Uden.

 

Is de set te reserveren?

Sets kunnen bij ons niet vooraf gereserveerd worden op datum. We willen namelijk voorkomen dat jij je set moét terugsturen, omdat de volgende huurder al zit te wachten. Wel kun je aangeven dat je een bepaalde set wilt huren zodra deze beschikbaar komt.

 

Schade, ontbrekende stukjes, te laat inleveren, set niet afgebroken?

Wanneer een set te laat wordt ingeleverd zal een extra week huur worden aangerekend. Ook wanneer een set wordt ingeleverd zonder dat deze werd afgebroken, rekenen wij twee extra weken huur aan.
Wanneer je tijdens het bouwen ontdekt dat er stukjes ontbreken, laat ons dit dan tijdig weten. Wij zullen deze dan nabestellen en opnieuw aanvullen. Geef in dit geval het artikelnummer door van het ontbrekende stukje, je vindt dit terug op de laatste bladzijde(n) van de bouwinstructies.
Indien wij na het aflopen van de huurperiode vaststellen dat er stukjes ontbreken dan nemen wij contact met u op.